سوالات متداول

وجود پروژکتور در کف استخر، داشتن سیستم تصفیه شنی، رنگ آمیزی سالیانه استخر، داشتن سرامیک آجدار در محوطه اطراف استخر، مجهز بودن به کپسول اکسیژن واتاق کمکهای اولیه، هریک موجب لحاظ نمودن درصدی تخفیف در حق بیمه می‌گردد
حوادث وارد به کارکنان ناشی از ماشین آلات پیمانکاری مستقر در محیط کار بااخذ پوشش کلوز 004 (حوادث ناشی از وسایل نقلیه موتوری) قابل پرداخت می باشد.
بله، کارکنان مهدکودک نیز می‌توانند با پرداخت حق بیمه اضافی تحت پوشش بیمه مسئولیت مدیران مهدکودک‌ها قرار گیرند ولی بهتر است از بیمه‌نامه جداگانه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان استفاده شود
ابتدا حق بیمه هر رشته محاسبه و با یکدیگر جمع می‌گردد، سپس به مجموع حق بیمه مبلغ 40% تخفیف تعلق می‌گیرد. همچنین اگر مهندسی متقاضی پوشش دو رشته باشد از 15%تخفیف برروی مجموع حق بیمه دو رشته بهره مند می‌گردد.
پوشش این بیمه جبران خساراتی است که ناشی از مصرف، استفاده و یا حمل ونقل کالا از محل بیمه گذار به سایر نقاط می باشد. متداولترین تأمین این بیمه نامه، جرح و صدمه بدنی است، و خسارات مادی در صورتی پوشش دارد که بیمه گذار متقاضی باشد. بیمه مسئولیت کالا خساراتی را که ناشی از اشتباه در تولید، عدم مرغوبیت کالا، وجود مواد خارجی، نصب برچسب اشتباه، جابجائی، بسته بندی و تحویل باشد جبران می نماید.
با توجه به كلوزهای ماموريت هاي خارج از محل كار و اماكن وابسته خسارت قابل جبران خواهد بود
تامين اجتماعي صرفا پوشش دهنده هزينه هاي درماني و از كارافتادگي و همچنين در صورت فوت بيمه شده، پرداخت مستمري به خانواده مي باشد و هيچ تعهدي در زمينه ديه و نقص عضو كاركنان تحت امر ندارد و اين امر جز تعهدات و مسئوليت كارفرما است
انواع رشته های ورزشی/ جنسیت ورزشکاران/ متراژ مجموعه ورزشی/ حداکثر و حداقل نفرات/ شیفت و یا سانس فعالیت روزانه
کلیه حوادث در چهارچوب محدوده جغرافیایی محل مورد بیمه درصورت سهل انگاری تحت پوشش می باشد

این بیمه‌نامه دو نوع مسئولیت را پوشش می‌دهد: مسئولیت کالا و مسئولیت حرفه‌ای مسئولان داروخانه‌ها در ارائه خدمات داروئی.

بیمه‌گر، خسارت و زیان‌های ناشی از اشتباه و تقصیر بیمه‌گذار یا کارکنان وی در موارد زیر را جبران میکند.

الف - ارائه انواع ترکیبات دارویی، مواد غذائی و نوشابه‌ها، پروتز، ابزار و لوازم پزشکی و کلاً هر نوع کالایی که عرفاً در داروخانه‌ها و دراگ استورها نگهداری و به‌فروش می‌رسد و ممکن است موجب جرح بدنی و فوت اشخاص ثالث شوند

ب - صدمه و زیان ناشی از برچسب غلط یا تحویل اشتباه دارو

ج - اشتباه نسخه‌پیچ در ترکیب اشتباه مواد شیمیائی مشابه

منظور همان پوشش های مكمل بیمه نامه می باشد. به عنوان مثال در بیمه نامه مسئولیت كارفرما، پوشش های اصلی شامل غرامت فوت و نقص عضو و هزینه پزشكی می باشد اما خریداری پوشش های اصلی به تنهایی تمام موارد موردنظر كارفرما را پوشش نمی‌دهد. لذا در صورت درخواست بیمه گذار كلوزهای اضافی نیز با دریافت حق بیمه اضافی تحت پوشش قرار می‌گیرند.
در بیمه های مسئولیت، بیمه گر متعهد میگردد در صورت تحقق خطرات مشمول بیمه نامه، حسب مورد غرامت فوت، نقص عضو یا هزینه های پزشکی مربوطه را حداکثر تا سقف مندرج در شرایط خصوصی بیمه نامه و پس از اثبات مسئولیت بپردازد. بنابراین خسارات بدنی بیمه های مذکور با عنوان غرامت پوشش داده می شود و نه دیه، هرچند سقف غرامت تابعی از مبلغ دیه در زمان عقد بیمه است. در عین حال برای جبران خسارات خارج از سقف تعهدات ناشی از افزایش مبلغ دیه و اطاله دادرسی (دیه یوم الادا)، شرکتهای بیمه مبادرت به ارائه پوشش بیمه اضافی افزایش نرخ دیه می نمایند که در صورت ابتیاع آن، مابه التفاوت سقف تعهدات با دیه یوم الادا نیز توسط بیمه گر پرداخت خواهدشد.
در صورت خریداری پوشش مسئولیت بیمه گزار فقط هزینه های پزشکی شامل حال شخص خواهد شد و مواردی همچون دیه و ارش تعلق نمی گیرد.
در بیمه های مسئولیت یا باید لیست کارگران با نام باشد یا محل فعالیت مشخص باشد مانند بیمه مسئولیت مقاطعه کاران. این افراد بدلیل اینکه ممکن است هر روز تعدادی کارگر جدید استخدام کنند پس عملا مقدور نیست هر روز اسم کارگرها را اعلام کنند در عوض هر چند وقت یک بار که پروژه ای به اتمام میرسد و پروه ای جدید را شروع میکنند مشخصات مکان جدید را باید به اطلاع شرکت بیمه برساند.
مطابق مفاد قانون کار، اتباع خارجی در صورت دارا بودن مجوز اقامت و حق کارمجاز به فعالیت در کشور می باشند که در صورت دارا بودن این شرایط امکان ارائه خدمات بیمه ای به ایشان فراهم میباشد .
بیمه مسئولیت بیمه ای هست که شخص مسئولیتی که در اجتماع یا در مقابل افراد تحت امرش دارد را به شرکت بیمه انتقال میدهد. یعنی مثلا اگر کارگر شما حین کار برایش حادثه ای پیش بیاید شما مسئولیت دارید (جدا از درصد تقصیر خود کارگر) و در صورت شکایت از شما، باید دیه به او پرداخت شود که با خرید بیمه مسئولیت، شرکت بیمه این کار رو انجام میدهد اما در بیمه حوادث دیه پرداخت نمیشود و تنها سرمایه ای مشخص درازای فوت یا نقص عضو یا هزینه های پزشکی تا مبلغ مشخصی پرداخت میشود.
در بیمه نامه مسئولیت، در واقع خسارات ناشی از مسئولیت بیمه گذار بیمه شده است. بنابراین خسارت وارد به خودش قابل پرداخت نیست. مثل بیمه شخص ثالث که خسارات وارده به راننده مقصر حادثه پرداخت نمیشود.
در این بیمه نامه، مسئولیت مدنی مسئول فنی بیمارستان در مقابل بیماران و اشخاص ثالث بیمه میگردد. یعنی اگر در جریان کار مسئول فنی بیمارستان ، حادثه ای رخ دهد که منجر به خسارت جسمانی به بیماران و اشخاص ثالث گردد و بیمه گذار قانونا مسئول جبران خسارت باشد، خسارت از طریق این بیمه نامه جبران میگردد. این بیمه نامه فقط خسارتهای بدنی را پوشش میدهد و خسارتهای مالی به هر نوعی که باشد پوشش نخواهد داشت.
کلیه بیمه نامه های ارائه شده در ایران به جز بیمه نامه های عمر و اندوخته ساز مشمول مالیات شده و به آنها عوارض شهرداری و مالیات بر ارزش افزوده تعلق میگیرد.

- عدم النفع

- عمد بیمه گذار

- جرایم و جزای نقدی

- انجام معالجه، مداوا و یا اعمال جراحی كه به تشخیص مراجع ذیصلاح خارج از تخصص بیمه گذار باشد.

- بیمه گذار به دلیل استفاده از مسكرات و استعمال مواد مخدر یا داروی خواب آور، تمركز و هوشیاری لازم را برای مداوای زیان دیده نداشته باشد و باعث صدمه جسمی و یا روانی شود.

- انجام امور پزشكی و درمانی كه به تشخیص مراجع ذیصلاح خلاف قوانین و مقررات جاری باشد

- هرنوع خسارتی كه منشاء آن تشعشعات یونیزه كننده یا رادیواكتیو و انرژی هسته ای باشد مگر آنكه استفاده از آنها برای معالجه بیمار ضروری باشد.

یكی از تفاوت های عمده بیمه مسئولیت با نام و بی نام در این میباشد كه در بیمه مسئولیت با نام، دقیقا نام افراد بیمه شده در بیمه نامه مسئولیت قید شده و فقط در صورت بروز حادثه برای همین افراد خسارت پرداخت میشود. اما در بی نام، كارفرما لیستی از كاركنان خود را ارائه داده و درخواست مینماید مثلا از بین بیست نفر پرسنل به میزان چهار نفر بی نام پوشش دریافت كند و تحت شرایط بیمه نامه تا تعداد چهار نفر در مدت بیمه نامه میتواند خسارت دریافت كند حال این چهار نفر هركدام از پرسنل میتوانند باشند. حق بیمه مسئولیت بی نام گرانتر از بانام میباشد.

در بیمه نامه مسئولیت، بیمه گر فقط مسئولیت کارفرما را بیمه نموده و در قبال خساراتی که مسئولیت آن بعهده افرادی دیگر ولو کارکنان باشد را پوشش نمیدهد. اما در صورت خریداری پوشش مربوط به پوشش اضافی غرامت جانی ناشی از حوادث حین كار که به دلیل قصور و اشتباه و یا اهمال غیرعمدی توسط کارکنان بیمه گذار در محدوده عملیات ساختمانی بوجود می آید، این خسارات قابل بیمه کردن هستند و دیگر کارفرما نگران موارد پیش آمده نخواهد بود.

مثال: گاهی اوقات کارگری با سهل انگاری خود موجب آسیب دیدگی کارگر دیگر میشود ،با وجود سهل انگاری کار گر، در مواردی بازرس اداره کار ،کارفرما را مسئول حادثه میشناسد و در موارد دیگر، بخشی از خسارت به عهده کارگر مقصر و بخشی به عهده کارفرماست. نتیجه آنکه چون شرکت بیمه مسئولیت کارفرما را پوشش داده ، میتواند خسارت فوق را از شمول تعهدات خود خارج نماید. بنابر این در صورت خریداری این پوشش، موارد گفته شده تحت پوشش خواهد بود.

آتش سوزی (به شرطی که همراه با شعله بوده و توسعه و گسترش یابد)، صاعقه مستقیم، انفجار
از آنجائیکه پوشش زلزله جزء خطرات اضافی در بیمه نامه های آتش سوزی محسوب می گردد، لذا به تفکیک از خطرات اصلی قابل ارائه نمی باشد.
پوشش هر یک از خطرات اضافی ( تبعی ) منوط به داشتن پوشش خطرات اصلی می باشد
خیر، سرقت پس از حادثه از شمول تعهدات بیمه گر خارج بوده و فقط آن دسته از خساراتی که در اثر وقوع خطرات تحت پوشش بیمه نامه ایجاد می گردد، قابل جبران است.
در صورتیکه تغییر نشانی به بیمه گر اطلاع رسانی گردیده و الحاقیه مربوطه نیز صادر شده باشد، تعهدات بیمه نامه نسبت به محل قبلی به نشانی جدید منتقل شده و خسارات احتمالی با درنظر گرفتن خطرات تحت پوشش و تعهدات بیمه نامه قابل جبران است. در صورتی که بیمه گر از تغییر نشانی محل مورد بیمه بی اطلاع باشد هیچگونه خسارتی در تعهد وی نمی باشد.
بله، در بیمه نامه های با مدت کمتر از یکسال حق بیمه با در نظر گرفتن تعرفه کوتاه مدت محاسبه می گردد نه به صورت روز شمار و در بیمه نامه های با مدت بیش از یکسال حق بیمه به صورت روزشمار محاسبه و دریافت میگردد.
در صورت درخواست بیمه گذار، پوشش هزینه پاکسازی و برداشت ضایعات تا سقف سرمایه معینی که در بیمه نامه درج می گردد، قابل ارائه می باشد.
خیر. منظور از آتش سوزی، آتشی است که از یک منبع حرارتی کنترل ناپذیر سرچشمه گرفته و یا منبع حرارتی کنترل شده ای را ترک نماید . همچنین لازم است همراه با شعله بوده و با نیروی حرارتی خود توسعه و گسترش یابد.
برای مکان هایی از این قبیل می توان موجودی ها را براساس شرایط اظهارنامه ای (شناور) بیمه نمود. در این صورت بیمه گذار در پایان هر ماه میزان موجودی ماه قبل را کتباً به بیمه گر اعلام می نماید. در صورت افزایش سرمایه، الحاقیه اضافی صادر و حق بیمه مربوطه نیز از بیمه گذار دریافت می گردد. ولی در صورت کاهش سرمایه موجودی، اظهارنامه در پرونده بایگانی شده و در پایان دوره معدل گیری شده و طبق ضوابط عمل می گردد.

براساس ماده 32 شرایط عمومی بیمه نامه های آتش سوزی خسارت وارده به موتورها و ماشين هاي برقي در نتيجه اتفاقات زير كه در داخل موتورها و ماشین های مزبور بوقوع بپیوندد، به هر علت تحت پوشش بیمه نامه آتش سوزی نمی باشد :

اتصالات و اثرات ناشي از جريان برق پاره شده هادي، جرقه زدن، امواج برقي ناشي از اين اتفاقات، بار زياد و يا عدم كفايت عايق بندي . لكن خساراتي كه در نتيجه اتفاقات مذكور در ساير قسمت هاي مورد بيمه بروز نمايد، تحت پوشش خواهد بود .

بیمه گذار موظف است هرگونه تغییرات طی دوره را کتباً به بیمه گر اعلام نماید. بیمه گر پس از دریافت نامه بیمه گذار با صدور الحاقیه تغییرات مورد نظر را در بیمه نامه مربوطه لحاظ می نماید.
مورد فوق می بایست در زمان صدور بیمه نامه به بیمه گر اعلام گردد تا نام و میزان سهم آنان از اموال مورد بیمه در بیمه نامه صادره مشخص شود. در اینصورت در صورت بروز خسارت به نسبت سهم هر کدام، مبلغ خسارت محاسبه و در وجه ایشان پرداخت می گردد.

بازیافت :آن قسمت از موجودی کالا یا ماشین آلات و لوازم که از حادثه سالم مانده و یا قابل استفاده در جاهای دیگری می باشد را کالای قابل بازیافت می گوییم که ارزش آن توسط کارشناس خسارت ارزیابی شده و از مبلغ خسارت قابل پرداخت کسر می گردد.

استهلاک: اموال و اشیاء براثر کارکرد و استفاده از آنها به مرور زمان کهنه گشته و کیفیت اولیه خود را از دست می دهند. معمولاً هر شیء دارای عمر مفیدی می باشد . کارشناس ارزیاب خسارت میبایست با توجه به نوع کاربری و میزان استفاده و بسته به درصد کهنگی اموال نسبت به تعیین استهلاک اقدام نماید . کلیه کالاها و اموال مصرفی اعم از ساختمان، ماشین آلات، اثاثیه و لوازم مصرفی مشمول استهلاک می باشند . فلسفه وجودی استهلاک در بیمه اموال اصل غرامتی بودن آن می باشد، بدین معنی که بیمه گذار نباید در وضعیت بهتری نسبت به قبل از حادثه قرار بگیرد.

خسارت به نسبت سقف تعهد بیمه نامه پرداخت می شود نه بر اساس ارزش واقعی ساختمان.
بستگی به قرارد شما دارد چون ترکیدگی لوله جز پوشش های اضافی است و با پرداخت حق بیمه اضافی جزء تعهدات بیمه نامه می‌باشد.
آتشی که همراه با دود ، نور و حرارت باشد . ناخواسته از کنترل خارج شده و غیر قابل کنترل باشد.

- باید سوخت را از حریق جدا شود

- قبل از بازرسی کارشناسان صحنه حادثه پاکسازی نشود

- اطلاع رسانی به شرکت بیمه و تشکیل پرنده و اعزام کارشناس به محل

این بیمه‌نامه بیشتر توسط واحدهای صنعتی و و تولیدی خریداری می‌شود. به دلیل شرایط اقتصادی و افزایش قیمتها و استهلاک، اموال معمولا ارزش خود را از دست می‌دهند. حال اگر بیمه‌گذار اموال خود را به قیمت روز بیمه کند وخسارتی به اموال وارد شود، امکان خرید تجهیزات و ماشین‌آلات و ساخت مجدد ساختمان ودر نهایت تجدید فعالیت اقتصادی مشکل خواهد بود. بنا براین بیمه‌گذار اموال خود را به قیمت نو یا جایگزینی بیمه می‌کند. به عنوان مثال ساختمان یک واحد تولیدی اکنون متری 2.000.000ریال ارزش دارد ولی اگر خسارت ببیند باید متری 4.000.000 ریال هزینه بازسازی نماید. بنابراین اموال خو د را بصورت ارزش جایگزینی بیمه می‌کند یعنی متری 4.000.000 ریال. ضمنا در شرایط خصوصی نوشته می‌شود که اموال به قیمت جایگزینی بیمه شده است.
در بیمه آتش‌سوزی فقط اموال بیمه می‌شوند و خسارت وارد به افراد تحت پوشش نخواهد بود. برای پوشش خطراتی که افراد را تهدید می‌کند بیمه‌گذار می‌تواند مسئو لیت ناشی از آتش‌سوزی و یا بیمه‌نامه مسئولیت واحد‌های اقامتی و پذیرائی در قبال اشخاص ثالث را خریداری کند
موضوع فعالیت مهمتر است و در بیمه‌نامه باید درج گردد
مستاجر نسبت به ساختمان در اختیار خود مسئولیت داشته و می‌تواند ساختمان رانیز بیمه کند. ولی اگر مستاجر یا صاحب خانه بخواهد اثاثیه یا ساختمان را به تنهایی بیمه کند می‌تواند از بی مه‌های معمولی بیمه آتش‌سوزی استفاده نماید ولی در طرح‌های همگانی بستگی به شرایط طرح دارد
طبق دستور بیمه مرکزی در بیمه آتش‌سوزی دریافت کد‌پستی و کد‌ملی الزامی می‌باشد. در مواردی که بیمه‌گذار کد‌پستی ندارد باید از شماره تلفن ثابت محل مورد بیمه، شماره اشتراک آب یا برق و ... که نشان دهنده مکان محل مورد بیمه استفاده کرد.
در صورتيكه خسارت وارده بيش از 5% سرمايه بيمه شده باشد لازم است بيمه گذار نسبت به پوشش مجدد فوق اقدام نم ايد در غير اين صورت در بروز خسارات بعدي (طي همان بيمه نامه) سرمايه بيمه شده به ميزان خسارت پرداختي كاهش خواهد يافت
تفاوت در نحوه وقوع آنها مي باشد. خطر ضايعات ناشي از برف و باران از ناحيه سقف و ديوارها (از بام ) باعث ايجاد خس ارت مي گردد وليكن خطر سيل در اثر جاري شدن آبهاي سطحي بوده و معمولا از سطوح پايين ساختمان خسارت ايجاد مي كند
حدود خسارت قابل جبران در ارتباط با خطر مزبور عبارتست از خسارتهاي ناشي از باران و يا ذوب ب رف و تگرگ در محل مورد بيمه مشروط برآنكه آب از طريق بام يا در اثر گرفتگي لوله هاي فاضلاب يا لبريز شد ن آبرو شيرواني و يا ناودانها به محل مورد بيمه نفوذ كرده باشد. بنابراين خسارتهاي ناشي از نشت يا نفوذ آب از سق فهاي شيشه اي يا پنجره ها جز استثنئات بوده و خارج از تعهد بيمه گر مي باشد
ظروف تحت فشار صنعتي ماشين آلاتي هستند كه با استفاده از فعل و انفعالات ناشي از عوامل نيروزا مانند بخار مرطوب و گازهاي تحت فشار عمل میکنند. لذا در صورتي خسارت اين ظروف قابل پرداخت است كه خطر مربوطه ر ا بيمه گذار اخذ نموده باشد. ضمناً‌ دفرمگي و تغيير شكل ظروف در زمره استثنائات بوده و اگر خسارت ب راساس دفرمگي بوجود آمده باشد در صورتي قابل پرداخت است كه بيمه گذار علاوه بر اخذ خطر انفجار ظ روف تحت فشار، پوشش دفرمگي ديگ را نیز خریداری کرده باشد
معمولاً در خسارتهاي جزئي مثلاً آبديدگي از زمان اعلام خسارت بيمه گذار تا زمان پرداخت در صورت كامل بودن اسناد و مدارك لازم جهت تشكيل پرونده حداقل 2 هفته و حداكثر يكماه طول خواهد كشيد ولي پرونده هايي وجود دارند كه علاوه بر خسارت سنگين كارشناسان متعددی باید جهت بررسي خسارت اقدام نمایند كه هر ك دام بنا به ضرورت در رشته تخصصي خود پس از روزها استعلام و نيز بررسي دقيق گزارش خود را تهيه مي ن مايند و همچنين ممكن است كه حسابرس مالي نيز جهت تعيين ارزش روز مواضع آسيب ديده دعوت شده باشد كه در اينصورت نيز اخذ اسناد و مدارك مالي معتبر توسط حسابرس از بيمه گذار و رسيدگي آنها ممكن است حتي 2 ماه بطول انجامد. لذا در پرونده هاي به شرح فوق از زمان اعلام خسارت و بررسي و برآورد آن و تطبيق با بيمه نامه ممكن است روند رسيدگي به پرونده طولاني شود
آتش در محدوده كنترل شده مانند آتش در كوره هاي ذوب میباشد كه بنا به ماهيت کاری، داخل آنها هميشه حرارت و آ تش وجود دارد. طبق ماده 34 شرايط عمومي بيمه نامه آتش سوزي، آتش در محدوده کنترل شده تحت پوشش نمي با شد مگر اينكه توافقات لازم در زمان صدور بين بيمه گر و بيمه گذار بعمل آمده باشد
پرداختها در بیمه آتش سوزی بر اساس قیمت جایگزینی است. بنابراین بطور غیر مستقیم نرخ تورم نیز در آن لحاظ شده است.
بله. به دلیل اینکه این نوع هزینه ها جزء هزینه های اجباری است، پرداخت آنها نیز بر عهده بیمه گر می باشد.
اموال بیمه شده تنها در صورتی که در محل بیمه شده باشند، پوشش بیمه ای دارند و در غیراینصورت از پوشش بیمه خارج هستند.
خیر، طبق قراردادهای معمول بیمه های آتش سوزی تنها خسارات وارد بر ساختمان قابل جبران است و نه وسایل موجود درآن.
برای این نوع کالاها قیمت به صورت توافقی بین طرفین تعیین شده و در بیمه نامه قید می گردد.
با انتقال مالکیت اموال بیمه شده،کلیه حقوق و تعهدات ناشی از قرارداد بیمه به مالک جدید منتقل می شود البته مشروط بر اینکه بیمه گر با صدور الحاقیه موافقت خود را اعلام کرده باشد. موافقت بیمه گر بدین لحاظ مهم است که ممکن است با تغییر بیمه گذار خطرات اخلاقی ناشی از شخصیت او تشدید شود و بیمه گر به همین دلیل بخواهد حق بیمه بیشتری دریافت نماید و حتی ممکن است پس از ارزیابی ریسک به این نتیجه برسد که بیمه نامه را فسخ کند.
به طور کلی جبران خسارت به گونه ای است که ساختمان بیمه شده در وضعیت قبل از خسارت قرار گیرد. چه ساختمان دارای ارزش معین بازاری مثل املاک تجاری و مسکونی و کارخانه باشد و چه مانند مساجد و کلیساها و بناهای تاریخی که ارزش مشخصی در بازار ندارند. اگر اموال بیمه شده در وضعیتی بهتر از قبل قرار گیرد، این مابه التفاوت از خسارت کسر می شود. یعنی استهلاک از میزان خسارت کم می شود. استثناء این وضعیت در حالتی است که بیمه گر نو را به جای کهنه تعهد می کند که در این صورت بیمه گر استهلاک را کسر نمی کند.
بیمه پایه در قبض برق فقط شامل بیمه آتش سوزی میگردد که ناشی از اتصالی جریان برق و بدلیل نوسانات ناشی از جریان برق می شود که مسئول مستقیم این آتش سوزی شرکت توانیر باشد و پوشش دیگری را شامل نمیشود.
بله. طبق قانون در طول مدت اجاره اگر آتش سوزی رخ دهد جبران هزینه های وارده به عهده مستاجر می باشد. در صورت داشتن بیمه نامه معتبر در هنگام بروز حادثه خسارت مربوط به اجناس به مستاجر و خسارت مربوط به ساختمان به مالک پرداخت می گردد.
طبق ماده 14 قانون تملک آپارتمان ها، مدیر ساختمان مکلف است تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتش سوزی بیمه نماید. در صورت عدم اقدام وبروز آتش سوزی، مدیر ساختمان مسئول خسارت وارده میباشد.
توصیه های ایمنی باعث افزایش ایمنی محل مورد بیمه و کاهش ریسک و ضریب خسارت میگردد. درصورتیکه بیمه گذارتوصیه هارا انجام ندهد، درصورت وقوع حادثه درصورتیکه اثبات شود علت خسارت به دلیل عدم رعایت توصیه ها بوده است بیمه گرمطابق ماده ۲۷شرایط عمومی بیمه نامه های آتش سوزی میتواند ازپرداخت تمام یا قسمتی از خسارت به دلیل بی احتیاطی بیمه گذار خودداری نماید.
افرادی که در ایران دارای ملک هستند، قطعا شناسه یا کد ملی برای ایشان صادر میگردد چون در نقل و انتقالات املاک به مشکل بر میخورند. اگر شرکت بیمه ای هم قبول نکند، افراد خارجی میتوانند بیمه نامه را به نام وکیل رسمی خود در امور نقل و انتقالات و بیمه خریداری نمایند .

موارد ذیل سرقت با شكستن حرز محسوب می شود:

- بازكردن درب بوسیله كلید تقلبی یا هر وسیله دیگر

- ورود سارق به محل مورد بیمه با تهدید و اعمال زور

- ورود سارق به محل مورد بیمه از روی دیوار ، پشت بام و یا حصار

اگر سقف بیمه همان 25میلیون تومان باشد، همان مبلغ در نظر گرفته میشود. اما اگه در آن مغازه یا منزل بیش از 25 میلیون تومان سرمایه وجود داشته، شرکت بیمه با اعمال ماده 10 قانون به نسبت سرمایه بیمه شده در مقابل مبلغ کل سرمایه خسارت را پرداخت خواهد کرد.
دستور پزشک – کارت شناسایی – تاریخ بستری – نوع عمل جراحی
با مراجعه به یکی از شعب بیمه ایران، کارت المثنی برای شما صادر می‌گردد.
هزینه های پاراکلینیکی تا ۳ ماه و هزینه های بستری تا ۶ ماه قابل پرداخت است. در صورت افزایش این مدت با توجه به بررسی علت دیرکرد و ارائه مدارک پزشکی ممکن است قابل پرداخت باشد.

پس از تولد نوزاد در صورتیکه در بدو تولد به هر دلیل نیاز به بستری در بیمارستان طرف قرارداد با بیمه گر وجود داشته باشد، تا مدت هفت روز از بدو تولد بدون نامه رسمی بیمه گذار و فقط یک بار، با صدور معرفینامه امکانپذیر می باشد. بدیهی است پس از مدت فوق سرپرست میبایست با در دست داشتن نامه رسمی از طرف بیمه گذار مبنی بر معرفی نوزاد تازه متولد شده و نیز مدارک ذیل به یکی از شعب صدور معرفینامه مراجعه نموده وپس از ارائه مدارک لازم، معرفینامه برای نوزاد دریافت گردد:

- گواهی ولادت از بیمارستان محل تولد نوزاد

- دستور بستری با ذکر علت آن توسط پزشک معالج

- اصل وکپی کارت ملی پدر و مادر

- اصل شناسنامه پدر یا مادر

بدیهی است بیمه شدگان محترم میبایست پس از دریافت شناسنامه نوزاد، ضمن مراجعه به امور رفاهی سازمان خود، نوزاد را در بیمه تکمیلی ثبت نام نموده و از این پس این نوزاد نیز همچون دیگر بیمه شدگان میتواند از خدمات بیمه تکمیلی بهره مند گردد.

تذکر: حداکثر مهلت قانونی برای ثبت نام نوزاد تازه بدنیا آمده دو ماه بوده، لیکن به بیمه شدگان محترم یادآور میشود در اولین فرصت ممکن پس از تولد نوزاد نسبت به دریافت شناسنامه و ثبت نام وی در بیمه تکمیلی خود، اقدامات لازم و قانونی را بعمل آورند.

بله ، درصورت داشتن پرونده پزشکی در شعبه هر استان قابل پرداخت است .
معرفی نامه درمان در شعبه هر استان صادر میگردد.
بارعایت مفاد قرارداد و تعرفه های مصوب تحت پوشش می باشد.
شرکت بیمه بر اساس تعرفه ها مصوب و قراردادهای منعقده هزینه های درمانی را به استناد مدارک قانونی و معتبر پرداخت می نمایند بدیهی است سایر هزینه ها در خارج این چهار چوب قابل پرداخت نمی باشد
بلی، بیمه گر اول شامل بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی، نیروهای مسلح ........می باشند.
حداقل تعداد افراد تحت پوشش در یک گروه ۵۰ نفر باشد.
با درخواست کتبی واعلام میزان تعهدات درخواستی ، شرکت های حقوقی می توانند کارکنان رسمی، پیمانی یا قراردادی خود و اعضای خانواده‌شان را به عنوان اعضای گروه معرفی نموده و حداقل پنجاه درصد آنها باید همزمان تحت پوشش بیمه قرار گیرند اعضای خانواده: شامل همسر، فرزندان، و افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان است.

الف ) عمل جراحی قلب که روی بافت قلب و یا عروق قلب و یا دریچه ها انجام میشود

ب ) عمل جراحی مغز و اعصاب ( شامل اعمال جراحی روی اعصاب محیطی و ستون فقرات اعم از دیسک مهره و زوائد مهره ای نمی شود)

ج ) اعمال جراحی پیوند کلیه

د ) پیوند مغز استخوان

الف - گواهی بیمه گذار مبنی بر تائید هویت بیمه شده و اعلام شماره ردیف بیمه ای و درخواست صدور معرفی نامه برای بیمارستانهای طرف قرارداد

ب - فتوکپی دفترچه بیمه گر اول

ج - در خصوص امکان جبران هزینه زایمان ارائه فتوکپی صفحه دوم شناسنامه بیمه شده به لحاظ کنترل تعداد فرزندان الزامی است

د - گواهی پزشک معالج مبنی بر اعلام نام بیمار – تاریخ بستری – تاریخ عمل جراحی – نوع عمل و یا علت بستری بیمار در بیمارستان و یا درخواست اعمال تشخیصی یا تشخیص درمانی

بر مبنای فاکتور معتبر که نشان دهنده خرید لوازم بوده و مصرف آن به تائید پزشک معالج رسیده باشد و لزوم استفاده از آن به تائید پزشک معتمد بیمه گر برسد (حداکثر معادل قیمت عرف بازار)
هزینه شیمی درمانی بیمه شده در بیمارستان از محل تعهدات هزینه های بیمارستانی قابل بررسی است ولی هزینه شیمی درمانی در مطب فقط در صورتی قابل رسیدگی است که در متن قرارداد با بیمه گذار جبران آن تعهد شده باشد

الف - فتوکپی برابر اصل شده مدارک و صورتحساب توسط بیمه گر اول

ب - رسید مبلغ دریافتی بابت هزینه درمان بیمه شده که به تائید بیمه گر اول رسیده باشد یا تصویر چک دریافتی بابت هزینه درمان بیمه شده از بیمه گر

الف - گواهی بیمه گذار مبنی بر تائید هویت بیمه شده و اعلام شماره ردیف بیمه ای و درخواست پرداخت هزینه درمان

ب - فتوکپی دفترچه بیمه گر اول

ج - اصل صورتحساب بیمارستان و کلیه مدارک پزشکی ممهور به مهر بیمارستان و حسابداری بیمارستان مربوطه

پرداخت هزینه های درمان تکمیلی شرکت سهامی بیمه ایران براساس تعرفه های مصوب با مراجع درمانی می باشد. در صورتی که بیمه شده از بیمارستان غیر طرف قرارداد استفاده نماید یا به بیمارستان طرف قراردادمراجعه نماید اما از موارد خارج از مفادقرارداد (مانند هزینه فردهمراه یا….) استفاده نماید می بایستی هزینه های مربوطه را خود پرداخت نماید.
بیمه شده در انتخاب هر یک از بیمارستانها و مراکز درمانی مجازکشور، مختار میباشد لیکن بمنظور حمایت بیمه گر از وی و نیز استفاده از تسهیلات بیمه تکمیلی، بهتر است ضمن دریافت معرفینامه، از بیمارستانهای طرف قرارداد با بیمه گر، استفاده گردد.
هزینه بیمارستانی این دسته از بیماران مطابق با تعرفه بیمارستان هم درجه و طرف قرارداد (خصوصی یا دولتی) با شرکت بیمه گر، محاسبه میگردد.

بیمه شدگان گرامی در صورت مراجعه به بیمارستانهای غیر طرف قرارداد با بیمه تکمیلی، میتوانند پس از طی مراحل مربوط به دریافت هزینه های سهم بیمه گر پایه خود، با ارائه مدارک ذیل نسبت به دریافت سهم بیمه تکمیلی خود اقدام نمایند:

- کپی چک دریافت خسارت سهم بیمه گر پایه

- کپی کامل مدارک بیمارستانی برابر اصل شده که به تائید بیمه گر پایه رسیده باشد.

- اصل و کپی کارت ملی بیمار

بدیهی است در صورتی که اسناد مذکور مربوط به فرزندان ذکوری باشدکه به سن سربازی رسیده اند، اصل شناسنامه و مدارک مورد نیاز، همچون تائیدیه ادامه تحصیل در دانشگاه لازم بوده و برای دختران بالای 18 سال نیز اصل شناسنامه مورد نیاز است.

در صورتیکه بیمه شده در خارج از کشور تحت معالجه قرار گیرد و موضوع در متن قرارداد با بیمه گذار پیش بینی شده باشد براساس آن اقدام می گردد . لیکن اگر موضوع در متن قرارداد پیش بینی نشده باشد هزینه های درمانی خارج از کشور به شرطی قابل پرداخت می باشد که اقدام درمانی جنبه اورژانسی داشته باشد در این صورت ضمن هماهنگی با مدیریت بیمه های اشخاص شرکت سهامی بیمه ایران اقدام لازم صورت می گیرد . هزینه درمان اینگونه موارد براساس بالاترین تعرفه بیمارستان غیر دولتی درجه یک تهران محاسبه می گردد.
نماینده بیمه گذار یا بیمه شده با در دست داشتن اصل و فتوکپی از تمامی مدارک مراجعه و پس از رویت اصل مدارک توسط کارشناسان اداره خسارت مراجع درمانی و رسیدگی به اسناد پزشکی فتوکپی ها را برابر اصل نموده و در پرونده نگهداری و اصل مدارک به بیمه شده یا نماینده بیمه جهت دریافت سهم بیمه گر اول عودت می گردد.

هزینه های زیر از شمول تعهدات بیمه‌گر خارج است:

1 - اعمال جراحی که به‌منظور زیبایی انجام می‌شود، مگر اینکه ناشی از وقوع حادثه در طی مدت بیمه باشد.

2 - عیوب مادرزادی مگر اینکه طبق تشخیص پزشک معالج و تأیید پزشک معتمد بیمه‌گر، رفع این عیوب جنبه درمانی داشته باشد.

3 - سقط جنین مگر در موارد قانونی با تشخیص پزشک معالج.

4 - ترک اعتیاد.

5 - خودکشی و اعمال مجرمانه.

6 - حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله و آتشفشان.

7 - جنگ، شورش، اغتشاش، بلوا، اعتصاب، قیام، آشوب، کودتا و اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی و عملیات خرابکارانه بنا به تأیید مقامات ذی‌صلاح.

8 - فعل و انفعالات هسته‌ای.

9 - هزینه اتاق خصوصی مگر در موارد ضروری به تشخیص پزشک معالج و تأیید پزشک معتمد بیمه‌گر.

10 - هزینه همراه بیماران بین 7 سال تا70 سال مگر در موارد ضروری به تشخیص پزشک معالج و تأیید پزشک معتمد بیمه‌گر.

11 - جنون.

12 - جراحی لثه.

13 - زایمان برای فرزند چهارم و بیشتر.

14 - لوازم بهداشتی و آرایشی که جنبه دارویی ندارند.

15 - جراحی فک مگر آنکه به‌علت وجود تومور و یا وقوع حادثه تحت پوشش باشد.

16 - هزینه‌های مربوط به معلولیت ذهنی و ازکارافتادگی کلی

17 - بیماریهای فراگیر (اپیدمی)

18-کلیه هزینه‌های پزشکی که در مراحل تحقیقاتی بوده و تعرفه درمانی آن ازسوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین و اعلام نگردیده است.

19 - هزینه های درمان بیمه شده ای، که ثابت شود در شروع قرارداد، مبتلا به بیماریهای غیر قابل درمان بوده است.

در صورتی که بیمه شده از سهم بیمه گر اول یا پایه خود (سازمان تامین اجتماعی،سازمان خدمات درمانی،سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح) استفاده نکرده باشد، فرانشیز به وی تعلق می گیرد.

در طول قرارداد صرفا افراد ذیل مجاز میباشند به لیست بیمه شدگان افزوده شوند:

الف - نوزاد بدو تولد

ب - افراد جدید الاستخدام (با ارائه مدارک لازم از سوی بیمه گذار)

ج - همسر تازه ازدواج کرده

فرزندان اناث، تا هنگام ازدواج یا اشتغال به کار، بیمه میباشند.
فرزندان ذکور مجرد تا سن 18 سال تمام و در صورت اشتغال به تحصیل تمام وقت دانشگاهی تا سن 25 سال تمام بیمه می با شند. فرزندان ذکور مجرد دانشجوی مقطع دکترا تا سن 26 سال تمام بیمه می باشند. پوشش بیمه ای فرزندان ذکور که در شروع قرارداد مشمول بیمه شده اند تا پایان سال قرارداد ادامه خواهد داشت.
دوره انتظار، مدتی است که در طول آن، بیمه گر تعهدی به جبران خسارت ندارد.
چنانچه فرزندان بیمه شده دچار معلولیت ذهنی یا از کار افتادگی کلی باشند تامین هزینه های درمان سایر بیماری های آنها ( بجز معلولیت و از کار افتادگی ) با تائید پزشک معتمد بیمه گر تحت پوشش خواهد بود.
در صورت فوت، بازنشستگی و یا از کار افتادگی بیمه شده اصلی (درطول قرارداد منعقده فیما بین بیمه گر و بیمه گذار)، پوشش بیمه ای بازماندگان متوفی، بازنشستگان و از کار افتادگان و بیمه شدگان تبعی ایشان، مشروط به پرداخت حق بیمه (با توافق بیمه گر و بیمه گذار)، صرفأ تا پایان مدت قرارداد ادامه خواهد یافت.
موارد حذف بیمه شدگان عبارت از : فوت ، خروج از کفالت و نیز قطع رابطه همکاری با بیمه گذار. تاریخ موثر برای پایان پوشش بیمه ای نامبردگان از اولین روز ماه بعد، مستند به اعلام کتبی بیمه گذارخواهد بود. دیگر شرایط ، همچون خسارت وارده شده به بیمه گر نیز در این امر مهم میباشد.
کارکنانی که اسامی و مشخصات آنان و هر یک از اعضای خانواده اشان در لیست اسامی اولیه، درج نشده باشد باستناد از قلم افتادگی نمیتوانند در زمره بیمه شدگان قرارداد قرار بگیرند و در صورت تمایل به قرارداد سال بعد موکول میگردند. لذا به بیمه شدگان گرامی توصیه میگردد که در هنگام اعلام ثبت نام بیمه تکمیلی، در مهلت مقرر، اقدام به ثبت نام نمایند.

بیمه شدگان موظفند قبل از بستری و انجام اعمال زیر توسط پزشک معتمد بیمه گر معاینه گردند:

- رفع عیوب انکساری چشم مانند : لیزیک ، لازک ،PRK و ...

- استرابیسم ( انحراف چشم )

- سپتو پلاستی ( انحراف بینی )

- بیماری هایی که جنبه درمانی آن می بایست توسط پزشک معتمد بیمه گر تایید گردد.

تعهدات قرارداد، برای معالجاتی است که تاریخ شروع آنها در صورتحساب بیمار، مربوط به مدت تعیین شده در قرارداد باشد.

الف - چنانچه بیمه شده، مقصر حادثه و فاقد گواهینامه معتبر متناسب با وسیله نقلیه باشد، هزینه های درمانی نامبرده غیر قابل پرداخت می باشد.

ب - در مورد حادثه تصادف با وسائل نقلیه، چنانچه بیمه شده مقصر حادثه باشد و گواهینامه معتبر متناسب با وسیله نقلیه داشته باشد ، با ارائه مدارک مورد نیاز، از جمله گزارش نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، هزینه های درمانی طبق مفاد قرارداد بررسی و پرداخت می شود.

پ - چنانچه بیمه شده زیان دیده باشد، هزینه های درمان وی می بایست از طریق مقصر حادثه جبران گردد .

فهرست اعمال غیر مجاز (سرپایی) در مطب که بیمه‌گر تعهدی نسبت به آنها نخواهد داشت عبارتند از:

1 - کلیه اعمالی که با بیهوشی عمومی توام باشد.

2 - اعمالی که برای اجرای آن باز کردن حفره شکمی ضروری باشد (از جمله انواع فتق ها)

3 - اعمال جراحی روی استخوانهای بزرگ و طویل بدن

4 - اعمال جراحی داخل قفسه صدری – کاتریسم قلب و عروق

5 - اعمال روی عضلات – اوتار- اعصاب – عروق مگر در مواقع اورژانس

6 - اعمال جراحی داخل دستگاههای تناسلی و ادراری زن و مرد، گذاردن فورمیس و زایمانهای غیر طبیعی و طبیعی

7 - کلیه اعمال جراحی روی ستون فقرات و مغز و نخاع و جمجمه

8 - اعمال جراحی وسیع استخوانهای فک و صورت و داخل حلق (منجمله شکاف کام و لب شکری ، لوزتین و سینوسها)

9 - بیوپسی انساج داخل مری – تراشه – برونش ها – روده ها – مثانه – کبد – طحال

10 - عمل کاتاراکت – گلوکوم – پارگی شبکیه – تومورهای حفره چشم – استرابیسم چشم

11 - عملیات وسیع گوش میانی و داخلی از قبیل تمپانو پلاستی و غیره

12 - عمل جراحی استئوسنتز در شکستگی فکین

13 - بیرون آوردن کیست و تومورهای عمیق استخوانی فکین

14 - رزکسیون فک

15 - رزکسیون کندیل فک

16 - رزکسیون زبان

17 - عمل جراحی باز در آرچ زیگما

18 - جراحی، بریدن و برداشتن غده بزاقی

19 - جا انداختن دررفتگی قدیمی مفصل گیجگاهی – فکی

20 - عمل جراحی روی عصب دندانی – تحتانی

21 - بیرون آوردن ریشه قدیمی و جسم خارجی از سینوس که مستلزم جراحی سینوس است.

فقط تلف شدن کامل مورد بیمه در یک مرحله بر اثر آتش سوزی /غرق شدن/ سقوط هواپیما را در بر می گیرد. این بیمه نامه فقط تا رسیدن به مبادی ورودی کشور مقصد اعتبار دارد

- بیمه‌نامه باربری توسط صاحب کالا خریداری می‌شود و فاقد فرانشیز است ولی بیمه‌نامه مسئولیت متصدیان حمل و نقل داخلی توسط شرکت حمل کننده خریداری می‌شود.

- در بیمه نامه های باربری داخلی، مورد بیمه شامل محموله می باشد و بیمه گذار صاحب کالا است. اما در بیمه نامه های مسولیت متصدیان حمل و نقل، مورد بیمه شامل مسئولیت متصدیان حمل و نقل در مقابل صاحب کالا بوده و بیمه گذار شرکت حمل و نقل می باشد.

- در بیمه باربری داخلی کلیه خسارت‌های وارد به کالا براساس شرایط و پوششهای قرارداد (نوع بیمه باربری) جبران می شود در حالیکه در بیمه مسئولیت متصدیان حمل، کلیه خسارت‌هایی که ناشی از مسئولیت بیمه گذار (خسارت‌های ناشی از وسیله حمل) باشد از قبیل آتش‌سوزی، تصادف، تصادم و واژگونی وسیله نقلیه، سرقت کلی محموله به همراه وسیله حمل و مواردی از این قبیل جبران می شود.

- بیمه نامه باربری داخلی قرارداد مستقیم بین صاحبان کالا و شرکتهای بیمه ای می باشد. بنابراین در این نوع قراردادها مذاکرات رو در رو یکی از عوامل موثر در اجرای بهینه مفاد قرارداد و حفظ منافع بیمه گر و بیمه گذار می باشد. حال آنکه در قراردادهای بیمه های مسئولیت متصدیان حمل و نقل، صاحبان کالا در انتخاب بیمه گر هیچگونه نقشی نداشته و برای جبران خسارت می بایست به متصدی حمل و نقل مراجعه و شرکت حمل و نقل نیز قبل از هر گونه پاسخگویی ابتدا از شرکت بیمه خود (بیمه گر مسئولیت متصدی حمل و نقل) درخواست جبران خسارت می نماید که این پروسه تا حد زیادی دسترسی صاحبان کالا به حقوق خود را در مواقع وقوع خسارت با مشکلات مواجه می سازند.

- لازم به ذکر است در مواقعی که در بیمه باربری خسارت وارد به کالا ناشی از خطرات وسیله حمل باشد، بیمه‌گر می‌تواند براساس اصل جانشینی خسارت پرداختی را از شرکت متصدی حمل دریافت نماید.

1- صاحب کالا( محموله ) 2- بانک گشایش کننده اعتبار 3- هر بیمه گذار ثالثی که نسبت به مورد بیمه (کالا) دارای نفع بیمه ای باشد
مطابق با ماده 20 شرایط عمومی بیمه باربری صادراتی ، بیمه گذار موظف است کالای موضوع بیمه نامه را حداکثر در مدت دو سال از تاریخ صدور بیمه نامه حمل نماید . در غیر این صورت بیمه نامه فاقد اعتبار بوده و بیمه گر تعهدی نسبت به جبران خسارتهای مربوط به محمولاتی که بعد از مهلت مقرر حمل می‌گردد، ندارد . البته حق بیمه مربوط به محمولات حمل نشده با توجه به مستندات ارائه شده توسط بیمه گذار قابل استرداد خواهد بود
منظور از “اینکوترمز” مجموعه‌ای از مقررات بین‌المللی برای تفسیر اصطلاحات مهم مورد استفاده در قراردادهای تجارت خارجی است که توسط اتاق بازرگانی بین‌المللی و به منظور رفع ابهامات ناشی از تفسیرهای گوناگون از اصطلاحات مشابه در کشورهای مختلف تهیه و بهنگام می گردد
اینکوترمز در واقع تعیین کننده وظایف و مسئولیتهای خریدار و فروشنده و تعیین کننده نقطه ای است که مسئولیت از فروشنده به خریدار منتقل می گردد و دقیقأ از همین جاست که مسئولیت شرکت بیمه آغاز می گردد
بیمه باربری صرفأ جهت حمل یکباره و یا به دفعات یک محموله با ارزش مشخص صادر می شود از این رو بیمه نامه پس از انجام حمل خاتمه می یابد و تخفیف عدم خسارت نخواهد داشت
بارنامه اوراق بهاداری است که از طرف موسسه حمل ونقل صادر و مشخصات کالا ، نام و آدرس گیرنده و فرستنده کالا ، میزان کرایه حمل ، مشخصات ، تعداد و وزن کالا در آن قید میگردد. بارنامه به منزله قرارداد حمل، رسید دریافت کالا و سند مالکیت آن است
فهرست محمولات یک کشتی یا یک قطار با یک کاروان از کامیونهایی را می‌گویند که بیشتر از یک بارنامه دارند. در فارسی می‌توان آن را فهرست کل کالا خواند که حاوی ریز کلیه بارنامه‌های مربوط به محموله است
یک شناور دریایی است که معمولأ وظیفه آن جابجایی خودرو است. اغلب این شناورها دارای دری در جلوی شناور هستند که با باز شدن، تبدیل به یک سطح شیبدار شده و عمل بارگیری و تخلیه از طریق آن انجام می‌شود
سند خریدی است که فروشنده از مبدأ به عنوان پیشنهاد فروش، یا تعیین ارزش و شرایط فروش صادر می‌کند. پروفرما را پیش فاکتور نیز می‌گویند
یعنی حمل به دفعات. به این معنی که کالای مورد بیمه طی چند پارتی از مبدا ء به مقصد مندرج در بیمه نامه حمل گردد
گواهی مبدأ سندی است که نام کشور سازنده و مشخصات کالای خریداری شده را در بردارد. این سند در بیشتر موارد توسط اتاق های بازرگانی کشورها صادر می گردد و فروشنده در زمان حمل کالا آن را به بانک ارائه می دهد
نوعی تریلر دارای محورهای متناسب با میزان بار است و برای حمل بارهای بسیار سنگین بکار می‌رود که با توجه به وزن محموله تعداد محورها کم و یا زیاد خواهد شد
نوعی کشتی است که تعدادی بارج و یا سایر شناورهای مشابه حاوی بار را بر روی عرشه کشتی خود حمل می نماید
قراردادی است که به موجب آن بانک گشایش کننده اعتبار متعهد می‌شود که به دستور و بحساب خریدار کالا پس از دریافت مدارک معین (اسناد حمل)، وجه کالا را به حساب بانک پرداخت کننده که نماینده فروشنده می باشد واریز نماید و به این ترتیب انجام مبادلات و معاملات بین المللی تسهیل می گردد. اعتبار اسنادی را به اختصار LC نیز می گویند
نوعی کشتی که مجهز به سکوی مخصوص (Ramp) در قسمت پهلو یا جلو و عقب میباشد و وسایل نقلیه حامل بار و مسافر میتوانند مستقیماً با چرخ خود به آن وارد یا خارج شوند
سندی است که به طور مشروح مشخصات بسته بندی را نشان می دهد و مندرجات آن شامل نوع کالا، وزن خالص و ناخالص، محتویات هر بسته از نظر نوع تعداد و وزن می باشد
دوبه یا بارج شناوری است که برای حمل و نقل حجم نسبتا زیادی از کالا یا مواد بر روی آب به کار می‌رود. از دوبه برای حمل اشیای بزرگ یا میزان زیادی از کالا استفاده می‌شود. بیشتر دوبه‌ها را در کانال‌ها و رودها به کار می‌برند. دوبه معمولاً موتور ندارد که در این صورت بارجهای بدون موتور توسط یدک کش کشیده میشوند
عدم تحویل کالا به حالتی اطلاق می شود که کل کالای بیمه شده یا یک قسمت از آن ( یک یا چند کارتن، بسته یا بندل) در مسیر حمل و نقل به دلایل نامعلومی مفقود شده و در مقصد مندرج در بیمه نامه به بیمه گذار تحویل نگردد
این کشتی‌ها در مسیر منظمی فعالیت نمی‌کنند و محموله را به هر نقطه‌ای که صاحب کالا بخواهد حمل می‌کنند
کالاهایی است که مدت توقف قانونی آنها در اماکن گمرکی یا انبار اختصاصی پایان یافته و به‌ دلایل گوناگون از جمله بلاصاحب ماندن، بی‌استفاده ماندن و یا از رده خارج شدن ترخیص نشده باشد
منظور از طبقه بندی، شرایطی است که کشتی های حامل کالا می بایـست دارا باشند. ایـــن شرایط معمولا توسط موسسات معتبر بین المللی که مورد قبول انستیتوی بیمه گران لندن می باشند کنتـرل می شود
سندی است که توسط شرکت بازرسی کننده در زمان حمل صادر می گردد. در گواهی بازرسی کالا اطلاعات مربوط به خریدار و فروشنده، شماره اعتبار اسنادی، نام گشایش کننده اعتبار، نام و نوع وسیله حمل، مبدأ و مقصد، شرح کالا، علامات و مشخصات بسته بندی، طریقه نمونه برداری و آزمایش، کیفیت و کمیت کالا، مکان و تاریخ بازرسی و ... درج می گردد

- حمل کالا با موتورلنج ، بارج، دوبه ولندینگ

- حمل کالا با کشتی طبقه بندی نشده

- حمل کالا با کشتی چارتر

- حمل کالا باکشتی های خارجی بیش از 15 سال سن وکشتیهای ایرانی یا کشتیهای لاینر با بیش از25 سال سن

- خطر جنگ

- درصورت حمل باکشتیهای فله بر یا تانکری با بیش از 10 سال سن که وزن ناخالص آنها کمتراز50000 تن باشد

- عدم حمل با موتورلنج ، بارج،دوبه ولندینگ کرافت

- حمل کالا با کشتی طبقه بندی شده

- درصورتیکه مبدا حمل بیمه نامه حوزه خلیج فارس ودریای خزر باشد

- بیمه نامه های صادراتی

- حمل کالا با کانتینر (تا بندر مقصد- تا مقصد نهایی)

- اصل کلیه نسخ بیمه نامه ، قبض رسید حق بیمه و الحاقیه های صادره

- اصل درخواست بیمه گذار مبنی برابطال بیمه نامه

- اصل نامه بانک ذینفع درخصوص عدم حمل محموله و ابطال اعتباراسنادی گشایش یافته

- اصل کلیه نسخ بیمه نامه ، قبض رسید حق بیمه و الحاقیه های صادره

- اصل درخواست بیمه گذار مبنی برابطال بیمه نامه

- اصل نامه فروشنده درخصوص عدم حمل محموله با ذکرشماره وتاریخ پروفرما

- تصویر ثبت سفارش ابطال شده (درصورت ابطال) و یا اصل ثبت سفارش (نسخه گمرک) جهت رویت (درصورت عدم ابطال ثبت سفارش )

- تکمیل فرم پیشنهاد توسط بیمه گذار

- تصویر پروفرما، اینویس یا فاکتور

- تصویر ثبت سفارش نسخه مخصوص گمرک (جهت بیمه نامه های وارداتی )

- کپی اظهارنامه خروجی (جهت بیمه نامه صادراتی )

قرارداد Open Cover نوعی قرارداد کلی بیمه برای حمل کالا در طول دوره اعلام شده بیمه‌نامه است که در آن ارزش مورد بیمه و همچنین شرایط حاکم بر هر مورد از حمل تغییر می‌کند. در این حالت بیمه‌گذار به محض انجام هر مورد حمل (و یا طبق قرارداد به صورت روزانه، هفتگی و یا ...) فهرست‌های حمل، مشخصات و ارزش آن را اعلام و بیمه‌گر متناسب با آن الحاقیه‌ای به قرارداد کلی اضافه می‌کند. یکی از محدودیتهایی که در روش بیمه نامه با شرایط عمومی وجود دارد، این است که بیمه گذار در ابتدای صدور بیمه نامه، صدرصد حق بیمه یا درصد بالایی از حق بیمه را پرداخت می نماید، در حالی که ممکن است حملهای نهایی در ماههای دیگر انجام گردد، لذا روش دیگری مطرح گردید بنام صدور بیمه نامه یا قرارداد به روش پوشش باز
این نوع خسارت با توجه به ارزش کالا در مقصد مورد محاسبه قرار می گیرد.
تا تحویل کالا به مالک یا خاتمه مدت قرارداد، هرکدام زودتر اتفاق بیفتد
از آنجا که مقررات حمل دریایی با حمل زمینی یکسان نیست، ولی چون شرایط حمل و نقل دریایی بر زمینی ارجح است، بنابراین بیمه گزار ترجیح می دهد که کالای خود را با شرایط دریایی بیمه کند. در واقع همین نوع بیمه، خطر های وارده به کالا در خشکی را نیز بیمه می کند.

بسته‌بندی کالا ممکن است به‌صورت کانتینر، پالت، صندوق، بشکه، کیسه، بندل یا فله باشد. برای مثال:

- چای در جعبه‌های مخصوص از نوع تحته سه‌لا با پوشش فویل آلومینومی در داخل جعبه برای جلوگیری از نفوذ رطوبت و عوامل دیگر بسته‌بندی می‌شود. ممکن است چندین جعبه در یک پالت قرار گیرند.

- کالاهای فرار نظیر تینر، آستون و غیره در چندین کارتن تشکیل یک پالت را می‌دهند.

- کالاهایی نظیر تیرآهن و الوار به ‌صورت بندل بر روی عرشه حمل می‌شود. کالاهایی که بر روی عرشه حمل می‌شوند به ‌موجب بیمه‌نامه عادی حمل و نقل تأمین بیمه‌ای ندارند.

- در درون بعضی از کالاها به ‌ویژه انواع الیاف از قبیل پنبه و پشم و کنف، گرما توسعه پیدا می‌کند و به‌علت رطوبت ممکن است به ‌حدی برسد که ایجاد آتش‌سوزی خود به ‌خود کند. آتش‌سوزی خود به ‌خود کالا تحت پوشش بیمه حمل و نقل دریایی نیست. زیرا علت آتش‌سوزی در این موارد عیب ذاتی است. ولی اگر آتش‌سوزی به کالاهای دیگر سرایت کند خسارت آتش‌سوزی کالاهای دیگر تأمین بیمه‌ای دارد.

باید توجه داشت که به‌موجب بیمه‌نامه حمل و نقل، خسارت‌های ناشی از کهنگی، پارگی، نشت‌کردن و شکستگی، تأخیر یا عیب‌ذاتی، یا خسارت‌ ناشی از طبیعت یک کالا پوشش بیمه‌ای ندارد مگر آن‌که خلاف آن در قرارداد بیمه توافق شده باشد.

در این نوع بیمه نامه، سرمایه بیمه نامه با گذشت هر سال بر اساس درصد معینی از سرمایه اولیه افزایش می یابد. این بیمه نامه برای افرادی طراحی شده است که به دلیل افزایش سالیانه حقوق، توانایی پرداخت حق بیمه بیشتری دارند و ارزش زندگی آنان هم رو به افزایش است
براساس‌ نظام‌ بانکداری‌ اسلامی‌ به‌ پس‌اندازهای‌ مردم‌ نزد بانکها، تنها کارمزد تعلق‌ می‌گیرد، در حالی‌ که‌ دربیمه‌های‌حوادث‌ و عمر، افزون‌ براینکه‌ بخش‌ عمده‌ای‌ ازحق‌ بیمه‌ برای‌ بیمه‌گذار پس‌انداز می‌شود، در صورت‌ وقوع‌حادثه‌،حیات‌ یا فوت‌ بیمه‌شده‌ هرکدام‌ که‌ بیمه‌ شده‌ باشد -کل‌سرمایه‌ بیمه‌ نامه‌ به‌ خود بیمه‌گذار یا استفاده‌کنندگان‌ پرداخت‌ می‌شود. این‌ سرمایه‌ در برخی‌ موارد، چندین‌ برابرحق‌ بیمه‌های‌ پرداختی‌ است‌ و علاوه‌ برآن‌، بیمه‌گذار می‌تواند از مزایای‌ دیگری‌ نظیر دریافت‌ وام‌ هم‌بهره‌مند شود.
بیمه نامه ای است که همزمان تعدادی از کارکنان یا کارگران یک ساختمان را تحت پوشش قرار می دهد. این نوع بیمه معمولا در گروههای کارفرمایی و کارگری رایج است و کارفرما، کارگران را به میزان چند برابر حقوق آنان، بیمه عمر به شرط فوت می کند.
در زمان پایان بیمه، بیمه شده می تواند با درخواست کتبی از بیمه گر به جای دریافت مبلغ سرمایه حساب اندوخته بیمه خویش به صورت یکجا، آن را تبدیل به یکی از انواع بیمه های مستمری نماید.
در صورت عدم تمایل بیمه گذار به ادامه قرارداد قبل از پایان قرارداد بیمه ای ، حداقل مبلغ قابل پرداخت معادل مبلغ ذکر شده در جدول بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری و با نرخ سود علی الحساب می باشد . همچنین در پایان هر سال مالی، نرخ قطعی متعلقه برای آن سال اعلام می گردد که اگر بیش از نرخ تضمینی باشد، در محاسبه آن سال منظور خواهد شد .ولی اگر کمتر باشد، سود متعلقه برای آن سال همان سود تضمین شده است که در جدول بیمه نامه اعلام گردیده است
بیمه شده می تواند از سال دوم به بعد هرگاه که مایل باشد از اندوخته خویش برداشت نماید. هم چنین بیمه شده می تواند تا 90 درصد موجودی حساب اندوخته خویش را وام دریافت نماید.
طبق آیین نامه 2/28 بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نرخ سود تضمین شده از محل ذخایر ریاضی بیمه نامه معادل شانزده درصد برای دو سال اول بیمه نامه و سیزده درصد برای دو سال دوم و ده درصد برای مدت مازاد بر چهار سال می باشد . لازم به ذکر است که سود فوق الذکر علی الحساب بوده و سود حاصل از سرمایه گذاری ذخایر ( سود دوران مشارکت ) نیز در پایان هر سال به آن اضافه می شود
در این بیمه نامه، تا زمانیکه بیمه گذار بعلت حادثه یا بیماری قادر به کارکردن نباشد، به وی حقوق پرداخت می شود. این پرداخت معمولا تا هنگام بازنشستگی ادامه می یابد.
بله. به شرط اینکه یا شغل اصلی انها باشد یا به عنوان پوشش اضافی خریداری شده باشد.
مبلغ غرامت بیمه شده ( سرپرست ) برمبنای برگه ذینفع و تعیین درصدهایی می باشد که در زمان حیات اقدام به تکمیل آن نموده است.
خیر، غرامت نقص عضو صرفا به علت حادثه منجر به آسیب بدنی قابل پرداخت است . هرگونه صدمه ای که منشا آن بیماری باشد ازمشمول پرداخت در بیمه حوادث خارج می باشد.
خیر، بیمه عمروحوادث صرفا جهت سرپرست و خانواده تحت تکفل وی ( صرفا همسر و فرزندان ) ارائه می شود و پدرومادر نمی توانند تحت این پوشش بیمه ای قرار گیرند.
پس از اتمام طول درمان به شعب شرکت بیمه مراجعه و جهت تعیین درصد نقص عضو به شورای پزشکی مربوطه معرفی می شوید . پس از تعیین درصد و صدور رای ، صورت جلسه مربوطه را به همراه سایر مدارک مورد نیاز به شعبه تحویل میدهید.
بیمه حوادث انفرادی فقط شامل یک نفر و آنهم بیمه شده میباشد. اگر برای فرد اتفاقی بیفتد، شرکت بیمه مسئول اجرای تعهدات آن برای بیمه شده میباشد و لاغیر.
خیر، شکستگی بینی در هیچ شرکت بیمه ای نقص عضو محسوب نمیشود.
حوادث دانش آموزی ۲۴ ساعته می‌باشد و در صورت بروز حادثه در داخل و یا خارج از کشور پرداخت می‌شود . برای تشکیل پرونده به شعب بیمه ایران واقع در استان مربوطه مراجعه می‌کنید.
خیر بیمه نامه قبلی فسخ میگردد و با برگشت حق بیمه ، بیمه نامه جدید صادر می‌گردد.

اصل و تصویر بیمه نامه ثالث

اصل و تصویر گواهینامه رانندگی

کروکی پلیس یا گزارش مقاماتاصل و تصویربیمه نامه بدنه

اصل و تصویر کارت شناسایی خودرو

خسارت‌های زیر تحت پوشش این بیمه‌نامه نیست مگر اینکه در بیمه‌نامه یا الحاقیه آن به نحو دیگری توافق شده باشد.

خسارت های ناشی از سیل ، زلزله و آتشفشان

خسارت های وارده به علت حمل مواد منفجره ، سریع الاشتعال و یا اسیدی مگر انکه موضوع بیمه مخصوص آن باشد

خسارت ناشی از کشیدن میخ و سایر اشیاء روی بدنه خودرو و کاهش ارزش بیمه حتی اگر در اثر وقوع خطرات بیمه شده باشد

خسارت ناشی از سرقت لوازم و قطعات موضوع بیمه پس از وقوع حادثه پرداخت نمی‌شود

خسارت هایی که به علت استفاده از موضوع بیمه در مسابقه اتومبیل رانی یا آزمایش سرعت به آن وارد شود

خسارت های وارده بر اثر پاشیده شدن رنگ ، اسید و یا سایر مواد شیمیایی روی بدنه موضوع بیمه مگر آنکه ناشی از حوادث تحت پوشش بیمه باشد

اگر بیمه نامه شما از نوع بدنه باشد، بدون توجه به شناخت مقصر، خسارت و هزینه های ایجاد شده، پرداخت می شود. در صورت مقصر بودن طرف مقابل شما نیز تلاش می شود که خسارت از بیمه نامه او باز پس گرفته شود.
خیر، کلا بیمه‌نامه شخص ثالث منتقل نمی‌شود ولی تخفیفات بیمه‌نامه را می‌توان به خودروی جدید منتقل کرد.
در صورت انتقال قطعی مالكیت وسیله نقلیه، انتقال دهنده تا قبل از انقضای مدت اعتبار بیمه‌نامه می‌تواند تخفیف وسیله نقلیه منتقل شده را به وسیله نقلیه ازنوع مشابه متعلق به خود یا اقوام درجه اول خود منتقل کند. در واقع تخفیف مدت باقی مانده از وسیله نقلیه منتقل شده کسر شده و در وسیله نقلیه جایگزین اعمال میشود.
در صورت مفقود شدن بیمه نامه شخص ثالث ، بیمه نامه المثنی صادر نمیگردد و با دردست داشتن برگه مفقودی از کلانتری و مدارک شناسایی لازم به شعب بیمه ایران مراجعه کنید تا گواهی برای شما صادر گردد.
خیر. در صورت مفقود شدن بیمه‌نامه شخص ثالث می توان به صورت رایگان رونوشت و گواهی المثنی دریافت کرد. بر اساس قانون، دریافت هر‌گونه وجهی برای ارائه المثنی بیمه‌نامه یا گواهی برای بیمه‌نامه‌های مفقودی (المثنی) توسط شركت‌های بیمه ممنوع است
هر مدت زمانی که درتمدید بیمه نامه وقفه بیفتد بیمه نامه صادر میشود و سوابق بیمه آن نیز منتقل می شود ولی جریمه دیرکرد را باید پرداخت کنید.

حضور همزمان دو خودرو

به همراه داشتن مدارک لازم : کارت خودرو ، بیمه نامه ثالث و گواهینامه معتبر

عدم تعمیر خودرو های مقصر و زیان دیده تا قبل از بازدید توسط کارشناس خسارت شرکت بیمه

داشتن بیمه نامه معتبر در زمان حادثه برای هر دو خودرو

به هرکس و یا کسانی که به دلیل وسیله نقلیه (شخص مقصر) دچار زیان مالی و یا بدنی شوند به جز خود راننده مقصر حادثه شخص ثالث گفته می‌شوند
بلی - به غیر از خود راننده تمامی سرنشینان خودرو اشخاص ثالث به حساب می‌آیند، به طور مثال اگر راننده‌ای بر اثر حادثه با درخت و یا دیوار تصادف کرده و سرنشینان دچار خسارت بدنی شوند، از بیمه شخص ثالث خودرو تمامی زیان این سرنشینان اعم از هزینه های درمانی و دیه جبران خواهد شد. طبق قوانین جدید بیمه راننده خودرو هم اجباری بوده و درصورت فوت یا نقص عضو راننده مقصر حادثه، دیه به خانواده وی تعلق خواهد گرفت.
طبق قانون بیمه شخص ثالث افرادی مثل بیمه‌گذار/ مالک اتومبیل/ راننده وسیله تقلیه مقصر حادثه اگر سرنشین وسیله نقلیه مذکور باشند شخص ثالث به حساب نمی‌آیند
در صورتی که شما در حین رانندگی توسط اتومبیل و یا موتور سیکلت بر اثر حادثه خسارتی وارد کنید و در آن حادثه مقصر شناخته شوید، طبق قانون مسئول جبران این خسارت به زیان‌دیدگان می‌باشید. این خسارت ممکن است خسارت مالی و یا خسارت بدنی باشد. بیمه شخص ثالث در حقیقت یک بیمه مسئولیت می‌باشد (بیمه مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی ) اما در گروه بیمه‌های اتومبیل قرار دارد
خیر، چنین چیزی طبق قانون جدید بیمه‌نامه شخص ثالث امکان پذیر نمی‌باشد
بلی طبق قوانین جدید بیمه شخص ثالث یکی است
نرخ بیمه نامه خودرو شامل شخص ثالث و سرنشین برای کلیه شرکت های بیمه در سراسر ایران یکسان و تابع بخشنامه سازمان بیمه مرکزی می باشد
در صورت عدم صحت اطلاعات بیمه‌نامه در صورت بروز حادثه بیمه‌گذار به مشکل خواهد
از نظر شرایط عمومی و پوشش‌ها تفاوتی با بیمه یک ساله ندارد. برای صدور بیمه کوتاه مدت خودرو حداقل باید یک سال دارای عدم خسارت باشد

بیمه‌شده در بیمه حوادث سرنشین بر حسب سمت تعیین می‌شود. مثلا راننده اتوبوس، کمک راننده اتوبوس، راننده کامیون، سرنشینان اتومبیل سواری شخصی و غیره. بنابراین هرگاه شخصی تحت یکی از سمت‌های ذکر شده در درون وسیله نقلیه بیمه شده قرار گیرد بیمه‌شده محسوب می‌شود، در غیر این‌صورت، نمی‌تواند از پوشش بیمه‌‌ حوادث سرنشین استفاده کند.

مثال: اگر شخصی که مسافران را طبق فهرست دفتر تعاونی سوار اتوبوس می‌کند، در داخل اتوبوس صدمه ببیند نمی‌تواند غرامت بگیرد؛ همین‌طور، باربری که در حال بارچینی یا تخلیه بار از کامیون است

در بیمه حوادث سرنشین، کلیه حوادث مشمول بیمه نیست بلکه بیمه‌گر متعهد پرداخت غرامت ناشی از حوادث معینی است که در شرایط عمومی بیمه‌نامه ذکر شده است که می‌گوید: "حادثه یا حوادث موضوع این بیمه‌نامه شامل آتش‌سوزی یا انفجار یا تصادف، واژگون شدن، منحرف شدن یا سقوط وسیله نقلیه بیمه‌شده است که موجب جراحت یا صدمه بدنی قابل تشخیص پزشک شود". بنابراین، بیمه‌گر در صورتی غرامت می‌پردازد که اتومبیل بیمه‌شده دچار یکی از حوادث مندرج در بیمه‌نامه شود و سرنشین بیمه‌شده صدمه بدنی ببیند یا جان خود را از دست بدهد. در سایر موارد بیمه‌گر تعهدی نخواهد داشت.

برای مثال، اگر مسافری به‌طور اتفاقی سرش به‌جایی بخورد و صدمه ببیند یا وسیله ای پرت شود و صدمه‌ای به مسافر بزند بیمه‌گر تعهدی در جبران این قبیل غرامت‌ها ندارد.

خطرهای استثنا شده در بیمه حوادث سرنشین عبارتند از:

الف‌ـ حوادث قهری (سیل، زلزله، طوفان)

ب‌ـ جنگ، انقلاب، شورش، اعتصاب، راهزنی

پ‌ـ به‌کاربردن وسیله نقلیه در مسابقات شرط‌بندی، آزمایش فنی رانندگی

ت‌ـ تابش‌های هسته‌ای و رادیواکتیو

ث‌ـ سوخت‌گیری‌ اتومبیل

بیمه شخص ثالث وسیله نقلیه باید بتواند در هر زمان در بخش “خسارت بدنی” حداقل، دیه یک فرد مسلمان در ماههای حرام و در بخش “خسارت مالی” حداقل، معادل دو و نیم درصد تعهدات بدنی را جبران نماید.
خیر حق بیمه در “بیمه اجباری شخص ثالث” متناسب با نسبت ریسک خسارت جانی و خسارت مالی منتقل شده به شرکت بیمه تغییر می کند. این ریسک در مورد وسایل نقلیه با عمر بالا و رانندگانی که بیشتر تخلف کنند و بنابراین، خود و دیگران را بیشتر در معرض خطر قرار می دهند افزایش می یابد. اما در “بیمه بدنه وسیله نقلیه” که بیمه ای اختیاری است، حق بیمه متناسب با قیمت خودرو تغییر می کند.

نداشتن بیمه نامه برای وسیله نقلیه، خلاف قانون است و تبعات زیر را به دنبال خواهد داشت:

- در صورت وقوع حادثه رانندگی، هیچ شرکت بیمه ای خسارت را پرداخت نمی کند

- هر موقع که بخواهد بیمه شخص ثالث بخرد، باید علاوه بر حق بیمه جدید، حق بیمه روزهایی را هم که وسیله نقلیه او بیمه نداشته (تا حداکثر یک سال) را بپردازد.

ارائه هر گونه خدمات به دارندگان وسایل نقلیه موتوری فاقد بیمه نامه شخص ثالث توسط راهنمایی و رانندگی، دفاتر اسناد رسمی، سازمان ها و نهادهای مرتبط با حمل و نقل ممنوع است و ثبت معامله این وسایل نقلیه امکانپذیر نیست.
در این صورت کلیه تخفیفات متعلقه، حذف شده و اگر خسارت بدنی داشته باشد، جریمه نیز دریافت می شود.
بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مکلف است “مصدومان ناشی از حوادث رانندگی را بدون دریافت وجه پذیرش نماید”. هر نوع عکسبرداری، عمل جراحی و وسایلی هم که از داروخانه بیمارستان قابلیت تهیه داشته باشد باید به صورت رایگان در اختیار مصدومان حادثه قرار بگیرد. فرد مقصر هم هیچ تعهدی به بیمارستان ندارد و بیمارستان با وزارتخانه و آنها هم با بیمه مرکزی طرف حساب هستند. برای این منظور، شرکتهای بیمه از محل بیمه نامه شخص ثالث، ۱۰ درصد عوارض به وزارت بهداشت می پردازند. (به عبارت دیگر، ۱۰ درصد از تمامی حق بیمه های ثالث که مردم به شرکتهای بیمه می پردازند، مستقیماً به حساب وزارت بهداشت واریز می شود. همینطور درصدی نیز به حساب پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا واریز می گردد)
در صورتیکه راننده مسبب حادثه، بیمه نامه معتبر داشته و باعث خسارت بدنی به شخص ثالث شود، مراجع قضایی ودادگاه ها آن را به عنوان وثیقه می پذیرند.
در حوادث رانندگی منجر به صدمات بدنی غیر از فوت، بیمه گر موظف است پس از دریافت گزارش پلیس، بلافاصله حداقل ۵۰ درصد از دیه تقریبی را به زیان دیده پرداخت کند و باقی مانده آن را پس از معین شدن میزان قطعی دیه بپردازد. در حوادث رانندگی منجر به فوت، شرکت های بیمه می توانند در صورت توافق با راننده مسبب حادثه و ورثه متوفی، بدون نیاز به رأی مراجع قضائی، دیه و دیگر خسارت های بدنی وارده را پرداخت نمایند.
کلیه وسایل دارای موتور محرکه در سراسر کشور (اعم از هوایی، دریایی و زمینی) قانونا باید بیمه شخص ثالث داشته باشند
بله ، بعد از مراجعه به شعب بیمه ایران ، شرکت نامه ای به شرکت صادر کننده بیمه نامه سال قبل ارسال میکند و پس از دریافت استعلام خسارت بیمه نامه ، بیمه نامه جدید با تخفیفات سال قبل صادر میشود.
هر فردی که سوار براتومبیلتان باشد، تحت پوشش قرار دارد. زیرا شما اتومبیل را بیمه می کنید. دریک حادثه یا تصادف شدید، پوشش و حمایت بیمه ای در ابتدای امرتوسط بیمه نامه مالک ماشین خواهد بود

این نوع بیمه متداولترین رشته بیمه مهندسی می باشد که به موجب آن کلیه خساراتی که در تمام طول زمان احداث پروژه ممکن است به موضوع پروژه ، ماشین آلات و تجهیزات در پروژه وارد آید و یا صدمات جانی و مالی وارده به اشخاص ثالث را تا حد معین تحت پوشش قرار می دهد . مدت بیمه نامه های مهندسی معمولا شامل مدت اجرای پروژه از مرحله تجهیز کارگاه تا اتمام کلیه عملیات اجرایی پروژه و نیز مدت دوره نگهداری می باشد.

برخی از خطرات تحت پوشش عبارتند از: آتش سوزی،صاعقه، انفجار،سیل، طغیان آب، انواع طوفان، زلزله، نشست، لغزش و رانش زمین، دزدی، طراحی غلط، اجرا یا کیفیت نازل، فقدان مهارت، غفلت اعمال ناشی از سوء نیت یا خطاهای اشخاص که باعث بروز خسارت در انواع سازه‌ها می‌شوند. علاوه بر پوششهای فوق، هزینه برداشت ضایعات و خسارتهای جانی و مالی در برابر اشخاص ثالث نیز قابلیت بیمه شدن دارند

برخی از استثنائات عبارتند از: خطر جنگ و تشعشعات هسته ای، ریسک های سیاسی ، خسارتهای عمدی و طراحی های غلط.

چون جاده در حال احداث است، باید از بیمه تمام خطر مهندسی استفاده نمود. بطور کلی کلیه پروژه های بخش ساختمان مانند راهسازی، ساختمان کارخانجات، سیلوها، خطوط و ایستگاه راه آهن، باند و ترمینال فرودگاهها، ساختمانهای مسکونی، اداری، تجاری، پزشکی، آموزشی، ورزشی، انواع موج شکن ها، آب شکن در داخل دریا، پلها، سدها، تونلها، سیستمهای آبیاری و زهکشی و خطوط انتقال آب، کانالها، بندرگاهها و ... تحت پوشش این بیمه نامه قرار می گیرند.
مدت بیمه عبارت است از کل دوره نصب و راه اندازی، که از تاریخ ورود ماشین آلات به محل مورد نصب شروع شده و شامل دوره های انبارداری، نصب، آزمایش و راه اندازی و نگهداری میباشد. در واقع از زمان ورود ماشین آلات به محل مورد نصب آغاز و پس از پایان راه اندازی و تحویل کار موضوع قرارداد به کارفرما پایان می پذیرد.
بیمه تمام خطر نصب تأمین بیمه‌ وسیعی در اختیار بیمه‌گذار قرار می‌دهد و تقریباً هرگونه خسارت ناگهانی و پیش‌بینی نشده را جبران می‌کند؛ مگر مواردی که مشخصاً استثنا شده‌اند. خطرهای تحت پوشش در بیمه تمام خطر نصب عبارتند از: آتش‌سوزی، انفجار و صاعقه؛ سیل، طغیان آب؛ طوفان؛ زمین لرزه؛ سرقت با شکست حرز؛ خطا در نصب؛ غفلت، فقدان مهارت و تجربه، اعمال ناشی از سوء نیت؛ اتصال کوتاه، تشکیل قوس؛ فشار اضافی، از هم گسیختگی ناشی از نیروی گریز از مرکز؛ و زیان ناشی از فروریختگی، جا‌به‌جا کردن اشیای مورد نصب.
در صورتی که یکی از شرایط دریافت تأمین مالی توسط بانک، وجود بیمه نامه مذکور باشد، آنگاه می توان مجری را به دریافت بیمه نامه ملزم کرد.
مبنا سود ناخالصی است که کارفرما در پی این مشکل از دست می دهد.
محاسبه تعداد روزها برای پرداخت خسارت، از همان روزی است که ماشین دچار مشکل و شکستگی شده است.
خیر. زیرا خطرهای قابل بیمه شدن در مورد ساختمانهای تکمیل شده، وسیع تر از آتش سوزی است. مثلاً خطرهای طبیعی ناشی از وضعیت جغرافیایی محل در بیمه نامه های ریسک تکمیل شده ساختمانی مورد پوشش میباشند اما در بیمه آتش سوزی این ریسکها به صورت خطر اضافی بیمه می شوند و در واقع جزء اصلی بیمه نامه نیستند.
بیمه‌نامه آتش‌سوزی با خطرات اضافی به همراه بیمه مسئولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث ناشی از آتش‌سوزی و نیز بیمه‌نامه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان
این دستگاه در قالب بیمه‌نامه‌های مهندسی قابل بیمه شدن می‌باشد و یا جزء اموال بیمه‌گذار در بیمه‌نامه آتش‌سوزی نیز می‌تواند پوشش داده شود
اگر اجرای شبکه برق و طرح‌های برق باشد و در قالب پروژه عمرانی انجام شود بیمه‌نامه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان پروژه‌های عمرانی باید تهیه شود
می‌توان بیمه کارفرما در قبال کارکنان خریداری نمود و هم‌چنین بیمه‌نامه مسئولیت مدنی مدیران مراکز ورزشی در قبال مراجعین و هم‌چنین می‌توان بیمه‌نامه حوادث ورزشی 24 ساعته هم تهیه نمود
خیر پول و اوراق بیمه‌ای تحت پوشش سرقت در بیمه آتش‌سوزی قرار نمی‌گیرد ولی می‌توان برای پوشش پول و اوراق بهادار از بیمه نامه پول در صندوق استفاده کرد
صدور پوشش سرقت به عنوان یک پوشش اضافی در بیمه آتش‌سوزی به شرط بازدید از محل مورد بیمه و تائید کارشناس بیمه‌گر قابل انجام می‌باشد. پوشش سرقت معمولا برای اثاثیه ثابت صادر می‌گردد و امکان صدور برای موجودی به علت شناور بودن ارزش آن مقدور نمی‌باشد

بیمه‌نامه آتش‌سوزی

بیمه‌نامه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان

بیمه دام‌های صنعتی

بیمه‌نامه آتش‌سوزی

بیمه‌نامه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان

بیمه دام‌های صنعتی

بیمه آتش‌سوزی جهت ساختمان و موجودی بیمه‌گذار

بیمه مسئولیت کارفرما جهت پرسنل مستقر در باشگاه

بیمه اسب‌های مسابقه جهت پوشش حوادث وارد به اسبها

بیمه مسئولیت مدیران مجموعه‌های ورزشی جهت پوشش سوار‌کاران و تماشاچیان در محیط باشگاه

بیمه مسئولیت مدیران مراکز اموزشی در قبال مراجعه کنندگان

بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان

بیمه عمر و حوادث گروهی و درمان تکمیلی به شرط اینکه تعداد پرسنل حداقل 50 نفر باشند

بیمه‌نامه مسئولیت مدنی مدیران مراکز ورزشی در قبال مراجعه کنندگان

بیمه‌نامه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان

بیمه مسئولیت مدیران مراکز اموزشی در قبال مراجعه کنندگان

بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان

بیمه عمر و حوادث گروهی و درمان تکمیلی به شرط اینکه تعداد پرسنل حداقل 50 نفر باشند

بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان پروژه‌های صنعتی، تولیدی، خدماتی

مسئولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث

نوشته ای است که به بیمه نامه ضمیمه می شود و جزو جدایی ناپذیر آن به حساب می آید. در واقع تغییراتی که بعدا در بیمه نامه به وجود می آید، معمولا از طریق صدور الحاقیه انجام می پذیرد
این پوشش برای مواردی است که شیء صدمه دیده با شیء نو جایگزین شود و بیمه گر هزینه استهلاک و استفاده از شیء کهنه را از خسارت پرداختی کسر نکند
برخی از بیمه‌نامه ها امکان فسخ و ابطال ندارند. ولی در مواردی که امکان فسخ باشد اگر درخواست فسخ از سوی بیمه‌گذار باشد بیمه‌نامه بصورت کوتاه مدت محاسبه شده و اگر فسخ از سوی بیمه‌گر باشد حق بیمه بصورت روز شمار محاسبه خواهد شد. ضمنا مالیات نیز برگشت داده خواهد شد.
وقایعی که مشمول بیمه نمی شوند یا از تعهد بیمه گر خارج اند در اصطلاح بیمه استثنائات بیمه ای نامیده می شوند.
طبق ماده 10 قانون بيمه، در صورتيكه مالي كمتر از ارزش واقعي بيمه شده باشد خسارت وارده به نسبت كم بيمه گي مذكور كاهش خواهد يافت
ارزش روز به معني ارزش نوي مورد بيمه در روز حادثه پس از كسر استهلاك ميباشد

استثناها در واقع خطراتی هستند که خسارت ناشی از آنها جزو تعهد بیمه‌گر نیست. در اغلب بیمه‌های اموال، سه‌خطر استثنا شده است:

- خطر جنگ

- خطر انرژی هسته‌ای و مواد رادیواکتیو

- خطر برخورد امواج صوتی هواپیما‌هائی که با سرعتی فراتر از صوت پرواز می‌کنند

در قرارداد بیمه، ایفای تعهد بیمه گزار پرداخت حق بیمه در اول قرارداد یا پرداخت قسطی حق بیمه بشرط موافقت بیمه گر می باشد. از سوی دیگر، ایفای تعهد بیمه گر یعنی پرداخت خسارت، موکول به تحقق خطر بیمه شده در آینده و در زمان اعتبار قرارداد بیمه است که هم تاریخ وقوع مشخص نیست و هم میزان خسارتی که بیمه‌گر باید بپردازد و در بیمه عمر نیز بیمه‌گر تعهد خود را پس از مدت نسبتاً طولانی ایفا می‌کند. همچنین در برخی از رشته‌ها نظیر بیمه مسئولیت، بیمه‌گر پس از رسیدگی به پرونده مسئول حادثه، در مراجع قضائی تعهد خود را ایفا می‌کند. بدین‌ترتیب بیمه‌گر باید همیشه مبالغی در اختیار داشته باشد که متعلق به بیمه‌گذاران است و مربوط به تعهدات آینده بیمه‌گر. این مبالغ را ذخایر فنی می‌نامند. بیمه‌گر در پایان سال مالی هنگام بستن حساب‌ها، ذخایر فنی را محاسبه و نگهداری می‌کند.

شرکت‌های بیمه موظفند علاوه بر ذخایر فنی ذخایر دیگری به‌نام اندوخته‌های قانونی نگه دارند. اندوخته‌های قانونی قسمتی از سود ویژه شرکت‌ است که طبق مقررات باید نگهداری شود. اندوخته‌های قانونی تا میزان معینی اجباری است و پس از رسیدن به درصدی از سرمایه شرکت اختیاری می‌شود. انواع ذخایر فنی عبارتند از:

الف - ذخیره حق بیمه یا همان حق بیمه عاید نشده

ب - ذخیره خسارت‌های معوق

پ - ذخیره خسارت‌های واقع شده ولی اعلام نشده

ذخیره ریاضی (مخصوص بیمه های عمر)

ث - ذخیره مشارکت در منافع

بیمه‌گذار به‌دلائل زیر ممکن است خسارت واقع شده را به‌موقع به بیمه‌گر اعلام نکند

الف - خسارت در روزهای پایانی سال اتفاق افتاده و بیمه‌گذار فرصت نکرده است تا به بیمه‌گر اعلام کند.

ب - بیمه‌گذار، از تحت پوشش بیمه‌ای بودن خسارت اطمینان ندارد.

پ - بیمه‌گذار از تحقق خطر منجر به خسارت بی‌خبر است.

ت - بیمه‌گذار قادر نیست که به بیمه‌گر اطلاع بدهد.

بیمه‌گذار با وجود ذخیره ریاضی می‌تواند:

الف - بیمه‌نامه عمر خود را بازخرید کند

ب - اگر قادر به پرداخت حق بیمه نیست آ‌ن‌را به سرمایه مخفف تبدیل کند

پ - از محل ذخیره ریاضی وام بگیرد

بله‌. صندوق‌ مستقلی‌ به‌نام‌ صندوق‌ تأمین‌خسارت‌های ‌بدنی‌ در بیمه‌ مرکزی‌ ایران‌ وجود دارد که ‌وظیفه‌اش ‌پرداخت‌ غرامت‌ و هزینه‌ به‌ اشخاص‌ ثالثی‌ است ‌که‌ به‌علت ‌بیمه‌ نبودن‌ وسیله‌ نقلیه‌ یا فرار کردن‌ یا ناشناخته ‌ماندن‌ مسئول‌ حادثه‌، نمی‌توانند خسارت‌ خود را از شرکت‌های ‌بیمه‌ دریافت‌ کنند.
خسارت قابل پرداخت توسط بیمه‌گر عبارت است از تفاوت قیمت‌ مال بیمه شده بلافاصله قبل از وقوع حادثه با قیمت باقی‌مانده آن، بلافاصله بعد از حادثه. خسارت وارده به پول نقد پرداخت خواهد شد مگر این‌که حق تعمیر و تعویض را بیمه‌گر تعهد کرده باشد که در آن صورت باید طی مدتی این تعمیر و تعویض انجام شود که در مدتی کمتر از آن ممکن نیست.
اگر ارائه‌ اطلاعات ‌نادرست‌ عمدی‌باشد، بیمه‌نامه‌ باطل‌ است‌ و خسارت‌پرداخت‌ نمی‌شود وحق‌ بیمه‌های‌ دریافتی‌ نیز قابل‌ استرداد نیست‌. در صورت‌غیرعمدی‌ بودن‌، خسارت‌ به‌ نسبت‌ حق‌بیمه‌ دریافتی‌ به‌حق‌ بیمه‌ واقعی‌ پرداخت‌ می‌شود
تاپنج‌ روز ازتاریخ ‌اطلاع‌ خود از وقوع ‌حادثه، قبل ‌از اینکه ‌آثارحادثه‌ از میان‌ برود و بیمه‌گر بتواندکارشناس‌ خود را برای ‌ارزیابی‌ خسارت‌ و میزان‌ تعهد خود اعزام‌ کند.
بله، فقط در یک رشته یعنی بیمه حمل و نقل بیمه‌نامه را می‌توان حامل صادر کرد. در حمل و نقل به ‌ویژه حمل و نقل دریایی، کالا قبل از رسیدن به مقصد، ممکن است چند بار با مبادله اسناد و مدارک معامله شود. به همین دلیل، بیمه‌گر مجاز شده که بیمه‌نامه حامل صادر کند. آخرین خریدار که بیمه‌نامه را به همراه سایر اسناد تجاری (فاکتور، گواهی مبدأ و بارنامه) در اختیار دارد ذینفع قرارداد است و می‌‌تواند خسارت را دریافت کند.

در صورت صدور بیمه نامه به صورت نقدی اگر بیمه‌گذار حق بیمه را در موعد مقرر پرداخت نکند یعنی تعهد خود را انجام نداده است، بنابراین بیمه‌گر هم تعهدی برای پرداخت خسارت نخواهد داشت.

در صورتی که بیمه نامه به صورت قسطی صادر شده باشد و بیمه‌گذار بخشی از حق بیمه را پرداخته و بقیه را نپرداخته باشد، یعنی ناقص تعهد خود را انجام داده، بنابراین بیمه‌گر هم مقابله به مثل می‌کند و به همان نسبت خسارت بیمه‌گذار را می‌پردازد

بیمه‌گذار باید برای جلوگیری از خسارت مراقبتی را که عادتاً هر کسی از مال خود می‌نماید نسبت به موضوع بیمه نیز بنماید. در صورت نزدیک شدن حادثه یا وقوع آن نیز باید اقداماتی را که برای جلوگیری از سرایت و توسعه خسارت لازم است به عمل آورد. مخارجی که بیمه‌گذار برای جلوگیری از توسعه خسارت می‌نماید بر فرض هم که منتج به نتیجه نشود به‌عهده بیمه‌گر خواهد بود.

تشدید خطر به دو صورت امکان‌پذیر است:

الف - اگر تشدید خطر در نتیجه عمل خود بیمه‌گذار باشد، برای مثال، مورد استفاده بیمه شده را تغییر دهد، مثلا منزل مسکونی را به واحد تولیدی تبدیل کند. در این صورت تا حد امکان باید قبل از تغییر و تشدید خطر موضوع را به اطلاع بیمه‌گر برساند تا بیمه‌گر با صدورالحاقیه و دریافت حق بیمه اضافی (اگر تعلق بگیرد) مراتب را تأیید کند. اگر قبل از تغییر، چنین کاری امکان‌پذیری نباشد باید بلافاصله پس از تشدید خطر به بیمه‌گر اطلاع داده شود.

ب - اگر تشدید خطر در نتیجه عمل بیمه‌گذار نباشد بلکه در نتیجه عمل شخص ثالث باشد تا هنگامی که بیمه‌گذار از آن خبردار نشود وظیفه‌ای ندارد. برای مثال یکی از همسایگان پارکینگ خود را به تعمیرگاه اتومبیل تبدیل کرده. ولی بیمه‌گذار باید ظرف ۱۰ روز از تاریخ اطلاع مراتب را به اطلاع بیمه‌گر برساند. این ۱۰ روز نیز از دستورهای آمرانه قانون‌گذار است و نمی‌‌توان آن را کاهش داد.

بیمه‌گذار باید در صورت وقوع حادثه در اولین زمان و نهایتا ظرف ۵ روز از تاریخ وقوع حادثه بیمه‌گر را مطلع سازد وگرنه بیمه‌گر مسئول نخواهد بود مگر این‌که بیمه‌گذار ثابت کند که به واسطه حوادثی که خارج از اختیار او بوده است اطلاع به بیمه‌گر در مدت مقرر ۵ روز برای او مقدور نبوده است. بیمه‌گذار باید به هر طریق ممکن نظیر نامه کتبی، مراجعه حضوری و تکمیل فرم اعلام خسارت، تلکس، فاکس، تلفن و تلگراف وقوع حادثه را به بیمه‌گر اطلاع دهد و اگر به طریقی جز اعلام کتبی خبر داد بعداً با مراجعه، کتباً نیز آن را تأیید کند. دلیل اجبار بیمه‌گذار به اعلام وقوع حادثه منجر به خسارت مورد تعهد بیمه‌گر این است که قبل از محو آثار و علائم خسارت بیمه‌گر بتواند با اعزام کارشناس خسارت، میزان و علت وقوع خسارت را بررسی کند.
فرانشیز، سهم بیمه شده یا بیمه گذار از خسارت است که میزان آن در شرایط خصوصی بیمه نامه تعیین میشود.

موارد زیر نقص عضو و از کارافتادگی دائم کلی محسوب میشود و غرامت این موارد معادل صددرصد سرمایه بیمه شده خواهد بود.

- نابینایی کامل و دائم هر دو چشم

- از کارافتادگی دائم و کامل یا قطع دو دست، حداقل از مچ

- از کارافتادگی دائم و کامل یا قطع دو پا، حداقل از مچ

- از کارافتادگی دائم و کامل یا قطع یک دست و یک پا، حداقل از مچ

- از دست دادن هر دو پنجه ها

- قطع کامل نخاع

- ناشنوایی کامل و دائم هر دو گوش

- برداشتن فک پایین